Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Almere

Laat uw houten vloer lakken in Almere

Hout is een erg duurzaam materiaal om als bedekking van een vloer te gebruiken. Bij verantwoord gebruik gaat een houten vloer ontzettend lang mee. Omdat hout een natuurlijk product is zal het na verloop van tijd echter altijd verweren. Het is daarom belangrijk om uw vloer van de juiste afwerking te voorzien. Eén van de meest gekozen opties is vloer lakken. de door ons aangedragen professional is u graag van dienst met dit type afwerking. Voor een strak eindresultaat en een goed beschermde vloer kunt u in Almere uw vloer laten lakken door onze specialisten.

Vloerlak aanbrengen als beschermlaag

Er zijn talloze factoren die uw houten vloer kunnen beschadigen. Niet alleen vuil of schuivende meubels kunnen schade aanrichten. Ook dagelijks gebruik zal op den duur zichtbaar worden. Een houten vloer kan dan ook eigenlijk niet zonder vloerafwerking gebruikt worden. Een laklaag zorgt jarenlang voor goede bescherming. Het enige wat u nog hoeft te doen is zo nu en dan dweilen (met weinig water!) en stofzuigen. Als uw laklaag dof is geworden of slijtage begint te vertonen, kunnen wij uw vloer opnieuw lakken.

Houten vloer schuren en lakken

In sommige gevallen is parket lakken alleen mogelijk als de vloer eerst geschuurd wordt. Slijtage en beschadigingen in de bovenste laag van de vloer worden netjes gladgeschuurd. Wij zullen daarna opnieuw uw parketvloer lakken om de originele glans te herstellen.

Wilt u een andere kleurtint of afwerking? Ook dat is mogelijk. De houten vloer wordt in dat geval helemaal kaal geschuurd en opnieuw behandeld. Een lak met een lichte of donkere tint kan een ruimte een compleet nieuwe uitstraling geven.

Neem contact op met een van de specialisten van de door ons aangedragen professional voor een deskundig advies op maat. U kunt ons direct bereiken via 0800 255 3733 of het online contactformulier invullen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Almere en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606