Neem contact op

Uw vloerenspecialist in Almere

Laat uw houten vloer lakken in Almere

Hout is een erg duurzaam materiaal om als bedekking van een vloer te gebruiken. Bij verantwoord gebruik gaat een houten vloer ontzettend lang mee. Omdat hout een natuurlijk product is zal het na verloop van tijd echter altijd verweren. Het is daarom belangrijk om uw vloer van de juiste afwerking te voorzien. Eén van de meest gekozen opties is vloer lakken. Benkemper Parket is u graag van dienst met dit type afwerking. Voor een strak eindresultaat en een goed beschermde vloer kunt u in Almere uw vloer laten lakken door onze specialisten.

Vloerlak aanbrengen als beschermlaag

Er zijn talloze factoren die uw houten vloer kunnen beschadigen. Niet alleen vuil of schuivende meubels kunnen schade aanrichten. Ook dagelijks gebruik zal op den duur zichtbaar worden. Een houten vloer kan dan ook eigenlijk niet zonder vloerafwerking gebruikt worden. Een laklaag zorgt jarenlang voor goede bescherming. Het enige wat u nog hoeft te doen is zo nu en dan dweilen (met weinig water!) en stofzuigen. Als uw laklaag dof is geworden of slijtage begint te vertonen, kunnen wij uw vloer opnieuw lakken.

Houten vloer schuren en lakken

In sommige gevallen is parket lakken alleen mogelijk als de vloer eerst geschuurd wordt. Slijtage en beschadigingen in de bovenste laag van de vloer worden netjes gladgeschuurd. Wij zullen daarna opnieuw uw parketvloer lakken om de originele glans te herstellen.

Wilt u een andere kleurtint of afwerking? Ook dat is mogelijk. De houten vloer wordt in dat geval helemaal kaal geschuurd en opnieuw behandeld. Een lak met een lichte of donkere tint kan een ruimte een compleet nieuwe uitstraling geven.

Neem contact op met een van de specialisten van Benkemper Parket voor een deskundig advies op maat. U kunt ons direct bereiken via 0346 - 72 84 02 of het online contactformulier invullen.

 
 

Waarom Benkemper Parket?

  • Jaren ervaring met houten vloeren
  • Uw wensen centraal
  • Afwerking van alle soorten houten vloeren

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stofvrij schuren
• Reparaties
• Aanhelingen

Hoofdvestiging