Neem contact op

Uw vloerenspecialist in Almere

Vloeronderhoud Almere

Houten vloeren zijn erg duurzaam, toch zullen ook deze vloeren na verloop van tijd minder mooi worden. Om de levensduur van uw vloer te verlengen en om deze langer mooi te houden is het belangrijk om de houten vloer te onderhouden. Dit betekent dat de vloer zoveel mogelijk stofvrij moet worden gehouden. Ook dient u eens in de zoveel tijd uw vloer te dweilen met speciaal onderhoudsmiddel, afhankelijk van uw type vloer.

Het werken van hout

Een houten vloer is een natuurproduct en heeft als zodanig de neiging om onder bepaalde weersomstandigheden te gaan werken. Dit betekent dat het belangrijk is dat u de luchtvochtigheid zo constant mogelijk houdt. Zit er veel verschil in luchtvochtigheid dan heeft u kans dat uw vloer gaat uitzetten of krimpen, met kieren of scheuren als gevolg. Met een hygrometer kunt u de luchtvochtigheid in uw woning of bedrijfspand in de gaten houden en door middel van isolatie en luchtbevochtigers kunt u de luchtvochtigheid in uw ruimtes deels zelf controleren.

Vloer onderhouden voor en na afbeelding

Advies bij onderhoud van houten vloeren

Wilt u in de regio Almere advies over hoe uw houten vloer het beste onderhouden kan worden? Als wij uw vloer komen leggen, zullen we u uiteraard altijd adviseren over het vloeronderhoud. U kunt de experts van Benkemper Parket in Almere echter op ieder moment inschakelen als uw houten vloer onderhoud nodig heeft. Zo kunnen we eerste slijtageplekken gemakkelijk aanpakken met behulp van reparatieolie.

 
 

Waarom Benkemper Parket?

  • Jaren ervaring met houten vloeren
  • Uw wensen centraal
  • Afwerking van alle soorten houten vloeren

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stofvrij schuren
• Reparaties
• Aanhelingen

Hoofdvestiging