Neem contact op

Uw vloerenspecialist in Almere

Vloerrenovatie in Almere

Hout is zeer duurzaam, maar toch kan na jaren van intensief gebruik de glans van uw houten vloer verloren gaan. Als u hierdoor toe bent aan een nieuwe vloer, overweeg dan eens om uw oude vloer te laten renoveren. Dit is vele malen goedkoper dan de complete vloer vernieuwen. Als vloerrenovatie specialist kunt u ons in de regio Almere inschakelen. Wij zullen uw vloer opknappen en nieuw leven inblazen!

Wilt u het oorspronkelijke karakter van uw vloer herstellen? Dat doen we graag voor u! Een geheel nieuwe stijl kan natuurlijk ook. Door het kiezen voor een andere kleur olie of lak kan uw kamer er compleet anders uit komen te zien met een renovatievloer.

Wij zijn specialist in het stofvrij schuren van uw parket vloer. Door het gladschuren van uw versleten vloer ontstaat er weer een geheel zonder beschadigingen. Als laatste stap in het proces van vloerrenovatie brengen wij nieuwe olie of lak aan.

Vloerrenovatie

Repareren van parket vloeren

Zitten er kleine beschadigingen in uw parket vloer? Wij kunnen kleine plekjes vakkundig voor u herstellen. Heeft u een aan- of uitbouw en moet er een stuk parket bijgelegd worden? Of is er door het verwijderen van een tussenmuur een lelijke overgang? Wij zijn specialist in het repareren en aanhelen van vloeren. Dit aanhelen zorgt ervoor dat de oude en de nieuwe vloer mooi op elkaar aansluiten. De overgang tussen het nieuwe en oude stuk vloer is vrijwel onzichtbaar.

Vakkundig geholpen in Almere

Heeft uw vloer renovatie nodig? Of wilt u weten wat wij in de regio Almere voor uw vloer kunnen betekenen? Maak direct een afspraak via 0346 - 72 84 02 of stel uw vraag via ons contactformulier.

 
 

Waarom Benkemper Parket?

  • Jaren ervaring met houten vloeren
  • Uw wensen centraal
  • Afwerking van alle soorten houten vloeren

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stofvrij schuren
• Reparaties
• Aanhelingen

Hoofdvestiging