Neem contact op

Uw vloerenspecialist in Almere

Vloer schuren in Almere

Heeft uw houten vloer in de loop der jaren veel schade opgelopen? Laat dan uw vloer schuren door de specialisten van Benkemper Parket. Wij zijn werkzaam in Almere en omgeving en kunnen allerlei typen hout stofvrij schuren.

De meeste houtsoorten zijn eenvoudig te bewerken. Met een schuurmachine kan probleemloos een heel dun laagje van het oppervlak afgeschuurd worden. Het schuren van uw vloer is daarom de perfecte manier om een oude plankenvloer te renoveren of uw vloer van een nieuwe afwerking te voorzien.

Schuren en oliën of lakken

Na het gladschuren van uw vloer zijn krassen en beschadigingen verleden tijd. Een houten vloer wordt echter vrijwel nooit kaal opgeleverd. Het is zaak om het geheel op de juiste manier af te werken. Dit is noodzakelijk voor de bescherming van het materiaal, en zorgt voor een verzorgd ogende vloer.

Vloerolie als materiaal voor afwerking zal een natuurlijke look opleveren. De meeste soorten olie zijn mat en springen minder in het oog dan hoogglans vloerlak. Nieuwe krassen op de olielaag zijn vrij eenvoudig te herstellen.

Vloerlak kan de meest chique uitstraling geven dankzij zijn glans. Lakken is arbeidsintensiever, maar brengt de natuurlijke eigenschappen van het hout beter naar voren. Ook heeft een gelakte vloer minder onderhoud nodig.

Vloeronderhoud voor en na Voor en na foto van vloer renovatie

Vloer laten schuren

Om uw houten vloer weer in ere te herstellen schakelt u in omgeving Almere Benkemper Parket in. Wij zorgen dat uw vloer egaal glad wordt geschuurd en kiezen in overleg met u voor de meest geschikte afwerking. Meer informatie? Bel 0346 - 72 84 02 of vul ons contactformulier in.

 
 

Waarom Benkemper Parket?

  • Jaren ervaring met houten vloeren
  • Uw wensen centraal
  • Afwerking van alle soorten houten vloeren

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stofvrij schuren
• Reparaties
• Aanhelingen

Hoofdvestiging