Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Almere

Houten vloer leggen in Almere?

Een mooie houten vloer is zeer bepalend voor de uitstraling van een ruimte. Mensen laten vaak een houten plankenvloer leggen vanwege de warme, natuurlijke en authentieke uitstraling, maar ook vanwege de duurzaamheid van het materiaal. Een typische houten vloer bestaat uit gelijke rechte planken die vaak tussen de 18 en 20 mm dik zijn. Qua breedte en houtsoort kunnen houten vloeren sterk uiteenlopen. Hout kan onder invloed van bepaalde weersomstandigheden gaan werken en wordt daarom meestal niet zwevend maar vast gelegd.

Verschillende houtsoorten

Er zijn talloze verschillende houtsoorten in de wereld. Zo is er zachthout van naaldbomen en hardhout van loofbomen. De bekendste houtsoorten voor vloeren zijn eiken, grenen, berken, essen en esdoorn. Binnen de verschillende houtsoorten bestaan vaak weer meerdere varianten, zoals Frans eiken en Amerikaans eiken. Iedere houtsoort heeft haar eigen kleur, tekening en massa. Ook gedraagt iedere houtsoort zich anders bij verschillende omstandigheden. Bij een eiken vloer leggen moet men rekening houden met andere factoren dan bij grenen. Het uiteindelijke uiterlijk van uw vloer hangt daarnaast ook weer af van de olie of lak die gebruikt wordt ter afwerking.

Uw houten vloeren specialist in Almere

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste houten vloer voor uw situatie. Ook kunnen we u in Almere helpen bij het inmeten, leggen en afwerken van allerlei typen vloeren. Zo kunnen wij zonder problemen een eikenhouten vloer leggen of een houtsoort naar keuze plaatsen. Heeft u een oude en versleten vloer? Wij kunnen indien nodig uw houten vloer vervangen of renoveren.

Wilt u meer weten of wilt u direct een afspraak maken? Bel dan 0800 255 3733. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Almere en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606