Neem contact op

Uw vloerenspecialist in Almere

Nieuwe parket laten leggen in Almere

Naast massief houten vloeren kunt u bij ons ook terecht voor een ruim assortiment parket. Ook voor uw bestaande parket vloer kunt u onze vakmannen inschakelen. Lamelparket, vaak kortweg parket genoemd, bestaat uit meerdere lagen. De bovenste laag bestaat uit massief hout; bijvoorbeeld eikenhout. Per vloersoort kan het verschillen hoe dik deze laag is. Vaak geldt: hoe dikker de laag, hoe duurder het parket. De onderlaag bestaat uit multiplex en de twee lagen worden verlijmd. Op het oog lijkt een parket vloer dus sterk op een massief houten vloer, omdat immers alleen de bovenste laag zichtbaar is. Wij kunnen voor u regulier en lamelparket leggen; dit type heeft als voordeel dat het zwevend kan worden gelegd en bovendien is het zeer geschikt voor vloerverwarming.

Vakkundige parketlegger in Almere

Parket vloeren zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Een brede of smalle plank zorgt voor een ander optisch effect. Ook kleur is erg bepalend. Benkemper Parket is vloerspecialist. In de regio Almere kunt u gebruik maken van ons vakmanschap! Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, kunnen de vloer leveren, en de parketvloer leggen en afwerken. Bovendien kunnen we ook uw bestaande parketvloer onderhouden of renoveren.

Maak een afspraak voor parket leggen via 0346 - 72 84 02 of vraagt direct uw vrijblijvende offerte aan.

 
 

Waarom Benkemper Parket?

  • Jaren ervaring met houten vloeren
  • Uw wensen centraal
  • Afwerking van alle soorten houten vloeren

Heeft u een vraag?

Bekijk voor u contact opneemt of uw vraag al beantwoord wordt in onze veelgestelde vragen.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Specialisaties

• Stofvrij schuren
• Reparaties
• Aanhelingen

Hoofdvestiging