Neem contact op

Zoek je een vloerenspecialist in Almere?

Wij brengen u snel in contact met een vloerenspecialist die werkzaam is in Almere

Nieuwe parket laten leggen in Almere

Naast massief houten vloeren kunt u bij ons ook terecht voor een ruim assortiment parket. Ook voor uw bestaande parket vloer kunt u onze vakmannen inschakelen. Lamelparket, vaak kortweg parket genoemd, bestaat uit meerdere lagen. De bovenste laag bestaat uit massief hout; bijvoorbeeld eikenhout. Per vloersoort kan het verschillen hoe dik deze laag is. Vaak geldt: hoe dikker de laag, hoe duurder het parket. De onderlaag bestaat uit multiplex en de twee lagen worden verlijmd. Op het oog lijkt een parket vloer dus sterk op een massief houten vloer, omdat immers alleen de bovenste laag zichtbaar is. Wij kunnen voor u regulier en lamelparket leggen; dit type heeft als voordeel dat het zwevend kan worden gelegd en bovendien is het zeer geschikt voor vloerverwarming.

Vakkundige parketlegger in Almere

Parket vloeren zijn er in vele soorten, maten en kleuren. Een brede of smalle plank zorgt voor een ander optisch effect. Ook kleur is erg bepalend. de door ons aangedragen professional is vloerspecialist. In de regio Almere kunt u gebruik maken van ons vakmanschap! Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden, kunnen de vloer leveren, en de parketvloer leggen en afwerken. Bovendien kunnen we ook uw bestaande parketvloer onderhouden of renoveren.

Maak een afspraak voor parket leggen via 0800 255 3733 of vraagt direct uw vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Almere en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Almere bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606